Aluekilpailuja lapsille ja nuorille 2018

Posted on Updated on

Aluekilpailuja lapsille ja nuorille kesällä 2018

Seuraa pistetilannetta:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Vg5bbsjoGLaKtN4zTCy3PDQNvDlcvFSrWoDLDVx2KNY/edit?usp=sharing

 

*ma 7.5. aluekilpailu, Liedon Parma

*ma 21.5. aluekilpailu, TuMe

Kesä Cupin kisat (KC), TuS

*KC 1: 19.6 tiistaina

KC 2: 25.6 maanantaina

KC 3: 2.7 maanantaina

KC 4: 9.7 maanantaina

KC 5: 23.7 maanantaina

KC 6: 30.7 maanantaina

 

ti 14.8. Nuori Suunta aluemestaruusviesti, PR

*ti 21.8. Nuori Suunta aluemestaruus -henk.koht., RaPi

 

la 8.9. Alueottelu, Eura

su 9.9. Kultaisen Kompassin finaali, Lynx

 

Kilpailukutsut ja ilmoittautuminen Irman kautta.

 

*-merkityt kilpailut (4 kilpailua) ovat alueottelun ja Kultainen kompassi cup -osakilpailuja, joista alueottelun ja Kultaisen kompassin pisteisiin lasketaan 3 parasta. Pistetilanne päivitetään alueen sivuille jokaisen osakilpailun jälkeen.

Alueottelun sarjat ovat HD10RR, HD12, HD13 ja HD14. Alueottelun joukkueeseen valitaan jokaisesta sarjasta osakilpailuissa 5 eniten pisteitä keränneet.

Kultaisen Kompassin sarja on HD14 (vuonna 2018 nuoret, jotka ovat syntyneet vuosina 2005 ja 2004). Alueen Kultaisen Kompassin joukkueeseen valitaan 4 tyttöä ja 4 poikaa. Alueelta voi finaaliin osallistua useampi joukkue.

 

Kultainen kompassi -cup

Kultainen kompassi -cup on Suomen Suunnistusliiton ja suunnistusalueiden yhteistyössä toteuttama 14-sarjan suunnistuscup, joka käsittää neljä alueellista osakilpailua ja valtakunnallisen finaalin. Finaaliviikonlopun ohjelmassa on myös leiri 13-14-vuotiaille. Vuonna 2018 finaaliviikonlopun järjestää Lynx.

Finaaliviikonloppu sisältää finaalikilpailun lisäksi leirin 13–14-vuotiaille ja heidän taustajoukoilleen. Leiri innostaa lajissa ja leiriltä saa tietoa harjoitteluun. Leirille voi osallistua, vaikka ei olisi mukana alueen finaalijoukkueessa. Leirille ovat tervetulleita myös alueen nuorisovalmentajat, seurojen nuorten valmentajat ja nuorten vanhemmat.

https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/tapahtumat/kultainen-kompassi/