Aluekilpailuja lapsille ja nuorille vuonna 2019

Posted on Updated on

Aluekilpailuja lapsille ja nuorille kesällä 2019

Seuraa pistetilannetta:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WthLwgic_dDLW9je63wWCwcOHZPERbgifXjJvm756fk/edit?usp=sharing

*ma 13.5. aluekilpailu, TuMe

*ma 27.5. aluekilpailu, AngA / RaPi

*ma 17.6. aluekilpailu, Turun Suunnistajat

ti 20.8. Nuori Suunta aluemestaruusviesti, PR

*ti 27.8. Nuori Suunta aluemestaruus -henk.koht., RaPi / AngA

su 15.9. Kultaisen Kompassin finaali, Tampereen Pyrintö

la 6.10. Oravatonni, Alueottelu

Kilpailukutsut ja ilmoittautuminen Irman kautta.

*-merkityt kilpailut (4 kilpailua) ovat alueottelun ja Kultainen kompassi cup -osakilpailuja, joista alueottelun ja Kultaisen kompassin pisteisiin lasketaan 3 parasta. Pistetilanne päivitetään alueen sivuille jokaisen osakilpailun jälkeen.

Alueottelun sarjat ovat HD10RR, HD10, HD12, HD13 ja HD14. Alueottelun joukkueeseen valitaan jokaisesta sarjasta osakilpailuissa 5 eniten pisteitä keränneet.

Kultaisen Kompassin sarja on HD14 (vuonna 2019 nuoret, jotka ovat syntyneet vuosina 2006 ja 2005). Alueen Kultaisen Kompassin joukkueeseen valitaan 4 tyttöä ja 4 poikaa. Alueelta voi finaaliin osallistua useampi joukkue.

Kultainen kompassi -cup

Kultainen kompassi -cup on Suomen Suunnistusliiton ja suunnistusalueiden yhteistyössä toteuttama 14-sarjan suunnistuscup, joka käsittää neljä alueellista osakilpailua ja valtakunnallisen finaalin. Finaaliviikonlopun ohjelmassa on myös leiri 13-14-vuotiaille. Vuonna 2019 finaaliviikonlopun järjestää Tampereen Pyrintö.

Finaaliviikonloppu (14. – 15.9.2019) sisältää finaalikilpailun lisäksi leirin 13–14-vuotiaille ja heidän taustajoukoilleen. Leiri innostaa lajissa ja leiriltä saa tietoa harjoitteluun. Leirille voi osallistua, vaikka ei olisi mukana alueen finaalijoukkueessa. Leirille ovat tervetulleita myös alueen nuorisovalmentajat, seurojen nuorten valmentajat ja nuorten vanhemmat.

https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/tapahtumat/kultainen-kompassi/